Monday, February 1, 2010

Sociaal-Economisch Raad (SER) te Den Haag kiest voor Compello

Een zorgvuldig door de SER opgezet selectietraject voor een nieuwe IT partner heeft geresulteerd in deze nieuwe samenwerking.

Medio 2010 zal een grootschalige renovatie van het gebouw van de Sociaal-Economische Raad aan de Bezuidenhoutseweg te Den Haag plaatsvinden. Gelijktijdig met deze renovatie heeft de Sociaal-Economische Raad zich voorgenomen het huidige serverpark en de werkstations te gaan vervangen. Uitgangspunt is een nieuwe IT omgeving te realiseren waarin medewerkers voorzien worden van middelen om de dagelijkse werkzaamheden zo optimaal en efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren. Tevens moet een IT omgeving ontstaan waarin de beheerinspanningen worden verlaagd en daarmee ook de beheerkosten (TCO).

In samenspraak met het hoofd ICT van de SER is een ontwerp gemaakt voor een toekomstvaste en flexibele IT omgeving die een schaalbare oplossing biedt voor de korte en middellange termijn. De toegepaste concepten zijn virtualisatie, server based computing, workspace management en een storage area network. Allen gebaseerd op bewezen technologieën en standaarden die garant staan voor een beheersbare IT omgeving die naadloos aansluit op de huidige situatie bij de Sociaal-Economische Raad.

Over Compello:
Compello is een landelijk opererende ICT-dienstverlener die alleen met bewezen kwaliteit opereert. Hierbij wordt technische kennis gecombineerd met een bewezen project- en beheermethodiek. De absolute top, maar wel voor ieder bedrijf beschikbaar.

Compello verstaat de kunst om tegen fixed price en mèt resultaatgarantie bedrijfsprocessen met behulp van ICT efficiënter te laten verlopen. Hierbij worden specialisten op het gebied van de Informatie- en Communicatietechnologie ingezet. We geloven in standaardisatie en richten ons op de bedrijfscontinuïteit. We zijn in staat om in begrijpelijke taal over de beste oplossingen te spreken.

Compello heeft een duidelijke klant focus waarbij wij ons richten op:

* Informatie;
* Centralisatie;
* Bedrijfscontinuïteit.


Hierbij moet gedacht worden aan oplossingen op onder andere het gebied van application delivery, virtualisatie, Windows infrastructuren en Microsoft SharePoint.

No comments: